Välkommen

välkommen till min värld bland småbarn, arbetsliv, sånger, drömmar och framtid




söndag 19 april 2009

Nu är det igång!

Söndag morgon och solen skinner men det blåser som bara den. Här är vi ganska trötta efter gårdagens bygg projekt samt sen kvällens spyvide:( Han somna snällt men vaknade vid halv elva och sen var det färdigt! Så hela dötrötta familjen satt och tittade på barnen i bullerbyn fram till ett på natten....då vide till sist spydde i våran säng men somnade efter det i alla fall. Han är pigg nu det är viktigast:)

I går var mormor och morfar här hela dagen och hjälpte till med framside projektet! Dom skötte sig riktigt bra faktiskt.

Stefan gräver och morfar tittar på:) Mamma sa det igår kväll när vi satt och åt-Man har bara sett stefans blå byxor idag, man har som inte sett nån överkropp! Ungefär så här såg det ut hela dagen!




Grunden är lagd!

Vide och Mo i lekparken. Lill killen var mest fasinerad av morfars stora släppvagn;) Vi var ute hela dagen nästan sen blev det grillad fläskfile med potatis och rotsaker i ugnen och senap/turkisk youghurt sås:)

När vide sov bakade mormor kubb! Men vi har inte hunnit fikat på dom ännu....det får bli dagens projekt:) Samt göra klart trädäcket och fixa min cykelpunka.

So long;)

1 kommentar:

  1. Oh vad duktiga ni har varit, eller Stefan iaf... Som i Västis i helgen där har Steffe slitit med Häcken o Jejje, jag o Kajsa gick till stan o myste i solen! Nu hjälper jeje till o slänga häckskräpet iaf;)

    SvaraRadera