Välkommen

välkommen till min värld bland småbarn, arbetsliv, sånger, drömmar och framtid




måndag 18 maj 2009

Till havs

På lördag morgonen släppade jag ut han jag har möblerna med på en liten joggingtur, blev bara en jätte kort sväng, sen packa i hop och hämtade Vide hos tant Linda och begav oss norröver till farmor i Långvind. Vi plockade upp Fredrik och Amanda också i Söderhamn. Solen har varit framme nästan hela helgen men blåsigt och kallt som bara den tycker jag. Vide fick en trehjuling av Farmor som jag och hon försökte få ihop. Men två kotorsmänniskor och massa delar och skruvar blev lite för mycket för oss. Tur att moster Carina tittade förbi som nästan är bilmekaniker så Vide fick prova åka den där till slut:) Han når inte ner till tramporna ännu men kan ju ha den och sitta på så länge.
Kusinerna på promenad:)


Fika vid sjön.

Kolla vad duktigt jag är:)!

På söndagen gjorde vi en promenad i skogen och gick ner en sväng till stranden. Jätte skönt man blev nästan lite badsugen. Stranden är bäst när det inte är nå folk där:) Sen var det dags att lämna in bilen på lite lagning, det gick bättre än förväntat enligt han som pilla med den. Vi fick mat och efterätt på oxelstigen innan vi åkte neröver igen.




Vide har äntligen kommit i sin addidas dress och ny klippt och glad!

Vide läser bok med kocke och mo.

Den här veckan ska gå i husmålnings tecken. Jag är lite nervös för hur det ska gå med allt. Färgen är inte inhandlad ännu, maken är höjdrädd, pappa tror han är expert, vi har ingen målarställning med mera! Det blir nog bra bara vi har kommit igång!

Imorgon ska jag in till city för att träffa lite folk angående ett eventuellt sommarjobb. Vi får hoppas det går bra!

Kramar

1 kommentar: