Välkommen

välkommen till min värld bland småbarn, arbetsliv, sånger, drömmar och framtid




fredag 11 juni 2010

Förhandlingens tid

Vide är hur snäll som helst när han har en förälder med sig. Så fort vi är hela familjen så är det kört! Då är det gnäll och går mellan oss i väntan att nån ger med sig. Eller båda bara för att man ska kunna prata med varann. Men idag var vi stenhårda verkligen. Nappen ska man ha när man sover....för går han och tuttar på den hela dagen så blir han ännu tröttare och gnälligare. Han skrek och gnällde en timme drygt och 4 bilar från hans rum åkte ner i en påse. Men nu har han vart duktig och städat sitt rum och slutat gnälla så bilarna är åter på hans rum:)

Lill Vide är sjuk och det är jobbigt! Hostat och spytt lite här mitt på dagen. Sen sov han någon timme och nu är han ute och hoppar i vattenpölar. Det svänger fort vill jag lova!

Igår blev det lite shopping i city! Detta:

Idag har vi varit på BVC med Lilje. Hon växer mest på längden lillpluttan.....vikten ökar men inte så mycket. Så vi ska dit om en vecka igen för att kolla.

Ja nu är det mest fotboll på tv som det verkar. Tur att vide har köpt jordgubbar till mig så man står ut;) Det är väldigt gott med SpecialK och mjölk! Det är mamma mat de.

Hoppas på en trevlig helg trots det regniga vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar