Välkommen

välkommen till min värld bland småbarn, arbetsliv, sånger, drömmar och framtid




söndag 19 augusti 2012

Minisester i Stocke

Äntligen kom vi iväg till Stockholm på minisemester. Trots trasig bil och bestämd son så kom vi hem i ungefär samma skick som vi åkte i. Morfarsbil fick följa med istället för våran skrutt. Barnen var oerhört fascinerade av vattnet och båtarna vid Grönan. 

Lilje åkte 18 varv på hästen! En del karuseller var läskiga tyckte hon och kröp typ in i skinnet på en.


Familjen annorlunda!

Vide vann en apa som han släpade runt på resten av tiden. Vi såg en sjörövarteater på Grönan och jag tror aldrig jag hört Vide skratta så mycket. Det kanske är det han ska bli....skådis?

Dag två var det dags för skansen "årets varmaste dag". Barnen tyckte bäst om sälarna och björnarna där var det lite action. Många djur såg man inte ens och en del luktade bara vidrigt. Lilje skulle nog vilja vara en björn ligga i vattnet och äta "lon" (vattenmelon).


 Kollar in lemurerna. Shit dom var ju överallt. Lilje hade en bra inställning innan vi gick in, det var djuren som ville träffa henne och dom Älskade henne. Hon var dock lite rädd att dom skulle bitas.

Lilje somnade efter Skansen så då åkte vi till tekniska museumet. Det var faktiskt lite skönt att gå inne efter allt liv och värme på Skansen.

Vi bokade via destinationStockholm, det kan rekomenderas för då ingick det massa inträden till olika aktiviteter. Vi hade desutom ett hotellrum som var stort med två rum och både badkar och dusch.

Förutom vides utbrott så hade vi några bra dagar. Jag kan berätta ett av dom för det är lite roligt:) Vi skulle in på ica och handla lite kvällsfika. Barnen sprnag som vanligt åt olika håll, man säger till spring inte 100 gånger. Sen så känner jag att det är lite blött på golvet och säger till vide att det är blött varav samma sekund kommer han runt hörnet och gör en dykning rakt ner i stengolvet och blir blöt över hela kroppen och glasögon flyger. Snacka om att man blir less.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar